Dy mbremje te medha per Vitin e Ri 2018


Me ndere të vitit të ri 2018 Restorant Salmen organizon dy mbrëmje shumë të mëdha me yjet të muzikes shqiptare si dhe humorist të ndryshem.


Me daten 31.12.2017 ju argetojnë, Remzije dhe Nexhat Osmani, Sabri Fejzullahu, Robert Berisha, Qumili, Ramushi (Humoristi) dhe Labinot Rexha, hyja kushton 95.- dhe perfshinë darken me 3 gang Menu si dhe pije joalkoholike pa kufi.


Me daten 01.01.2018 ju argetojnë, Gjyte Vulaj, Stupcat, Robert Berisha, Leonida Marjakaj,Labinot Rexhaj, Gjon Ukaj si dhe Ramushi (Humoristi), hyrja kushton 50.-

Restaurant Salmen Schlieren (ZH) - Uitikonerstrasse 17, 8952 Schlieren.
Për më shumë informacion kontaktoni ne numrat e telefonit: 079 1 300 400, 075 430 03 00, 079 900 48 81
Prite vitin e ri ne Restorant Salmen, Gezuar vitin e ri 2018.